breaking news

Premierul Tudose despre concediul din Maldive al lui Liviu Dragnea: ”Domnul președinte testează programul social Litoralul pentru Hoţi!”

august 26th, 2017 | by Opinia Pudică
Premierul Tudose despre concediul din Maldive al lui Liviu Dragnea: ”Domnul președinte testează programul social Litoralul pentru Hoţi!”
Actualitate
0

Concediul din Maldive al lui Liviu Dragnea e o certitudine! O spune chiar premierul Mihai Tudose. După o vară caniculară, în care câteva milioane de compatrioţi au mers să se răcorească la Mamaia, Vama Veche, Eforie și Costinești, Guvernul s-a decis să le acorde această ocazie şi celor ce n-au reuşit să ajungă. Ca atare, chiar de la finalul acestei luni a fost lansat un program social destinat românilor care nu și-au permis să facă plajă pe Litoralul românesc.

Printre beneficiari se află și șeful PSD, Liviu Dragnea, cel care, după cum se ştie, deși este președinte al Camerei Deputaților, nu şi-a permis, din salariul lui de demnitar, să petreacă măcar un weekend la Amara, fiind nevoit să plece tocmai în Caraibe, pe un vapor de croazieră. “Sincer, eu aş fi vrut foarte mult să ajung la Mamaia şi să mă dau cu yachtul lui Mazăre. Dar condiţiile economice dificile nu mi-au permis. Mi-am tot bătut capul cum să fac dar mi-am dat seama că, din salariul meu, din puţinele mele economii şi chiar dacă puneam la bătaie remunerația de consilier la Ministerul Dezvoltării a iubitei mele, Irina Tănase, tot nu ne-ar fi ajuns banii nici de taxa de pod de la Feteşti. Nu mai vorbesc de faptul că Mazăre a fost acum condamnat și nu mai putea ieşi cu noi… că ştiţi cum e: gagica şi ultimul yacht nu se dau decât la DNA, dacă e cazul, ori pe mâna instanței, dacă se ajunge până acolo! De aceea, nu am avut încotro şi am plecat în Caraibe”, a declarat Dragnea.

În aceeaşi situaţie se află zeci de parlamentari, primari și alţi politicieni, care vara asta nu şi-au permis să meargă la Mamaia, aşa că, în disperare de cauză, după lansarea programului social, își vor lua familiile, şoferii, bodyguarzii, consilierii şi secretarele şi vor pleca în Grecia, Ibiza, Sardinia, Maldive sau la Marea Roşie.

Pentru că programul “Litoralul pentru toţi” avea o denumire de tristă amintire, făcând trimitere la Elena Udrea şi pedeliştii care au jefuit poporul, guvernul a decis ca noul program să se numească “Litoralul pentru hoţi”: “Am vrut să dăm un nume care să rimeze, să ştie lumea despre ce e vorba, şi cred că, având în vedere calitatea beneficiarilor, denumirea e cât se poate de potrivită”, au precizat surse de la Palatul Victoria, în vreme ce unul dintre beneficiari, un primar liberal, din vecinătatea Bucureștiului, trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu, ne-a declarat: “E o măsură foarte bună, mă bucur că s-a gândit cineva şi la noi. Măcar de câteva zile de soare, pe Litoral, să mai avem şi noi parte, că unde o să mergem noi pe urmă numai răcoare e!”.

concediul din Maldive al lui Liviu Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *