in ,

Viorica Dăncilă se pregătește intens ca să participe, neinvitată, la conferința lui Iohannis!

dancila casca

Cu toate ca i s-a transmis clar si in cuvinte simple ca nu are ce cauta la conferinta de maine sustinuta de Klauss Iohannis, Viorica, dornica de mica sa cunoasca bieti mai maturi, a anuntat ca va intra in sala respectiva si daca va fi nevoita sa se bata cu paznicii. Cocheta cum s-a obisnuit de cand a ajuns la oras, astazi s-a ocupat exclusiv cu dichisirea pentru marea intalnire. A mers la coafor , unde a probat cele mai in voga casti si si-a ales-o pe cea mai profi cu care se va prezenta la dezbatere, dupa care a dat fuga al Dragonul Rosu ca sa-si cumpere o tinuta ceva mai eleganta, de provenienta straina, Made in China.

Ajunsa rupta de oboseala acasa, si-a facut rapid o masca de jumari cu gogonele ca sa-si improspateze tenul si s-a apucat sa pregateasca niste intrebari cu care e convinsa ca-l va ingenunchia pe dictatorul neamt pentru totdeauna. Pentru a fi sigura ca va fi ascultata, Viorica are de gand sa nu poarte lenjerie intima maine iar daca va fi bruiata de dusmanii liberali ai patriei , vrea sa-i linisteasca aratandu-le proiectul de la tara.

Prima intrebare pe care i-o va adresa presedintelui, inca din tocul usii, va fi, sigur, devastatoare: ”Cum a putut un neamt lenes ca tine sa faca din Sibiu unul din cele mai frumoase orase ale Europei iar o buturuga mica si harnica ca mine n-a reusit nici macar sa le scoata paiele din buletine consatenilor ei din Teleorman?”

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
fosta noră a Vioricăi Dăncilă,

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a înflorit după divorțul de Victoraș!

contra la monta

Mema Zilei: Monta lui Contra