in ,

Vin românii! Wizzair introduce avioanele cu burduf pentru a face faţă solicitărilor de Sărbători!

avion wizz air

Românii plecaţi la muncă în străinătate se întorc acasă de sărbători, majoritatea apelând la transporturile aeriene pentru a feri în acest an de neplăcerile cauzate de lipsa autostrăzilor şi de aglomeraţia la punctele de intrare în ţară.

Pentru a ieşi în întâmpinarea numeroaselor solicitări de bilete, compania aeriana Wizzair va introduce de astăzi curse speciale pe relaţiile Madrid – Bucureşti, Roma – Bucureşti, Milano – Bucureşti, Londra – Bucureşti, Paris – Bucureşti, Frankfurt – Bucureşti şi retur, în sensul că acestea vor fi deservite de aparate special modificate, mai precis de aeronave Boeing 737 articulate cu racord extensibil.

Modalitatea de transport nu este nouă, ea fiind lansată în 2015 de compania Air India, pentru relaţia New Delhi – Bombay – Bangalore, cu o rată de eşec la decolare sau la aterizare a aparatelor de numai 30% pe an.

Citește și Previziunile apocaliptice ale vizionarei Baba Ranga pentru România anului 2021!

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Hai ca ne-am mai linistit, adica cum ar veni ca doar 30% vor muri, pai futuva mumele in gura de inteligenți, sa mai faceti asa anunturi!

    • ‘ai de capu’ meu! Ai dreptate! Chiar nu m-am gindit la asta! Eu credeam ca 30% aia nu mai aveau loc in avion sau ceva de genul asta… Trebuie sa fiu un pic mai atent cind citesc articole de genul asta. Eu zimbeam de zor citind. Cind colo… treaba e foarte grava si periculoasa! uăi, uăi…

  2. Cei de la Wizz Air(low cost company) profita de ocazie și încearcă să te faca de toti banii..căutasem cu o luna in urma bilet dus întors pt sărbători, luton-iasi aproape 600£ cu bagaj de 23kg..pe cand pt Germania e de 2ori mai ieftin..
    Din rata de prăbușire la aterizare sau decolare de 30%…nu se știe cate șanse de scăpare vor fi..in caz de se prăbușește nu poți ști cât scăpa cu viață .vai de șoriciul și cozonacii noștri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Firea: „Carantinarea Capitalei după alegeri. Să sufere toată lumea!”

Cum și-a făcut campanie AUR și cât a costat? Banii au venit de la membrii de partid – VIDEO