in ,

VIDEO: Marele artist al poporului, Dorian Popa, în stare de șoc după ce i-a fost arsă geaca Versace de 10.000 lei!

dorian popa geaca arsa

Nu stim cu ce i-am gresit Celui de Sus dar, in ultimul timp, semnalele pe care ni le trimite par sa ne avertizeze ca si-a intors fata de la noi. Personalitati dintre cele mai semnificative ale natiei noastre au fost lovite, de ceva vreme, de cele mai triste experiente.

Unii au plecat sa-L dezmierde acolo, sus, cu invatamintele lor, altii au fost napaditi de boli necrutatoare iar altii, precum marele artist, Dorian Popa, au fost ingenunchiati de durere fara margini. Frumosul colos al telenovelelor este terminat, efectiv, de tristete si refuza sa mai intre in contact cu acesta lume pacatoasa. Dupa ce a avut cea mai mare bucurie din viata lui la Albert Hall, Londra, gasind in apropierea celebrei sali de spectacole un magazin ”second hand” de  unde si-a cumparat  un ghiozdan superb, vedeta s-a intors in tara pentru a intreprinde un mega turneu pe la toate caminele culturale din mediul rural.

Tragedia s-a intamplat dupa ce a trecut de Craiova cand a constatat ca o geaca de fas la care tinea ca la ochii din cap i-a fost arsa cu tigara si mazgalita cu vopsea.

”Johnule, fara geaca asta de 100 milioane, ca sa nu zic 10000 lei, eu nu mai insemn nimic pe acest pamant, viata mea nu mai are nici un rost. Rog pe acesta cale Primaria Craiovei sa-mi trimita in cont despagubirea ca altfel nu stiu ce fac”, a anuntat indragitul macho, Dorel Popa, izbucnind in deja consacratul sau ras de om inteligent.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ea este sexy baschetbalista celebră care îl asaltează cu mesajele erotice pe Romică Țociu!

labrador

Un labrador din Ploiești a mers peste 100 de km, pentru a-și mușca, în Poiana Brașov, stăpânul care îl abandonase în casă!