in ,

Ea este sexy baschetbalista celebră care îl asaltează cu mesajele erotice pe Romică Țociu!

Valentina Vignali este, fără doar și poate, cea mai sexy baschetbalistă din lume și actualmente evoluează pentru Smit Roma Centro, după ce, în sezonul trecut, a jucat pentru Athena Roma. Sportiva italiancă de 28 de ani are milioane de fani la picioare si alte milioane de bărbați care-i fac curte  insistând să le fie prietena, iubită sau soție.

Cu toate astea, fermecătoarea Valentina este văzută mai tot timpul singură și abătută iar explicația este cât se poate de tristă. O prietena din copilarie a declarat ca, de aproximativ un an de zile, vedeta este îndragostita lulea de un român ”deosebit de amuzant pe care l-a întâlnit la un targ de haine din Milano” si pe care il bombardează non-stop cu mesaje de dragoste care, din pacate, se pierd fara raspuns in eter.

”Am aflat cu stupoare ca il cheama Romica Tociu si ca e de meserie comic. L-am cunoscut in Milano la o taraba de unde se puteau achizitiona foarte ieftin haine de firma precum: Palph Rolen, Iugo Poss, Lagoste sau Chelvyn Cleyn. Orice produs costa 1 euro insa Romica avea un stil de negociere cu vanzatoarele care m-a dat pe spate. M-a invitat sa mananc salam cu paine pe botul masinii sale si de atunci mi-am pierdut mintile. Ii trimit zilnic poze ca sa ma cunoasca mai bine insa nu mi-a raspuns niciodata”, s-a plans sexoasa diva Vignali.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Poluare și pensionare: Localitățile în care oamenii pot ieşi la pensie cu 2 ani mai devreme

dorian popa geaca arsa

VIDEO: Marele artist al poporului, Dorian Popa, în stare de șoc după ce i-a fost arsă geaca Versace de 10.000 lei!