in ,

VIDEO: Consilierul socialist din Buzău care închide gura unui ziarist lovindu-l peste față cu un dosar!

Oare cati alegatori stiu ce inseamna PSRo? Pare incredibil dar aceasta insiruire de litere reprezinta Partidul Socialist Romanesc, infiintat de Mircea Geana impreuna cu cativa neintelesi din PSD si care, in amintirea epocii de aur de dinaintea lui ´89, se lupta pentru binele poporului roman cu aceleasi metode de trista amintire.

Uitand ca in democratie libertatea cuvantului este baza acestei oranduiri, inimosul consilier „socialist romanesc”, Silviu Rosioru de la Primaria Buzau, si-a aratat aprecierea fata de un articol in care era criticat lovindu-l peste ochi pe jurnalistul care-l scrisese. Replica nu s-a lasat prea mult asteptata si au inceput impinsaturile si „muile de rigoare” chiar pe scarile institutiei.

Cu mastile anti-coronavirus pe figura conflictul dintre cei doi parea extras dintr-un film cu Stan si Bran insa gravitatea faptelor n-a facut pe nimeni sa rada si sa aplaude.

Dupa ce a luat-o in freza, ziaristul Cristian Sîrbulescu a reacționat la rândul său nervos, împingându-l pe consilierul local care îl lovise. Politicianul local și-a dat jos masca de protecție și a început să strige la jurnalist, situația tensionată fiind aplanată de un polițist local. Ulterior, ziaristul a fost dus la secția de poliție și amendat pentru limbaj injurios iar politicianul a fost lasat, bineinteles, sa-si faca in continuare treaba pentru care a fost ales in fruntea obstei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Când ești bombardier și-ți pute gura, te igienizează Poliția Română!

kim jong un

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, și-a facut apariția după ce a supraviețuit unei aventuri incredibile în focarul din Suceava!