in ,

Scandalos! Monica Gabor îl învață pe băiețelul lui Mr. Pink cum să sărute! Foto în articol!

monica gabor

Despre Monica Gabor, excentrica regina de la Izvorani care purta posetele pe cap, s-au facut filme, reportaje si s-au scris nenumarate carti in perioada cand a domnit alaturi de batranul imparat al cluburilor, Irinel Columbeanu.
O data cu plecarea ei peste ocean informatiile legate de noua sa viata au fost pe cat de interesante pe atat de controversate. Azi se spunea ca o traieste ca o zeita din antichitate, maine aparea stirea ca este exploatata ca o sclava de catre iubitul ei asiatic.
Zilele trecute inalta bacauanca a postat niste imagini care au socat intreg internetul. Fara pic de rusine sau frica de Dumnezeu, Monica arata tuturor pamantenilor cum il invata sa sarute, patimas, ca la Moldova, pe fiul iubitului ei, Mr. Pink.
”Fiindca iubitului meu ii place foarte mult cum sarut m-a rugat sa-l invat si pe ala mic ca el, ca tata, s-a chinuit tot anul sa-l invete si nu a reusit”, a povestit Monica non-conformista ca orice americanca.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila femeia din cort

Polițiștii au identificat-o pe femeia care trăiește într-un cort, în pădurea din Scheii Brașovului! N-o să-ți vină să crezi cine este!

barajul crivna

Mii de bucureșteni refuză să mai plătească factura la apă pe motiv că au văzut cupluri făcând sex în bazinele de captare de la Crivina!