in , ,

Un român i-a spart dinții celui mai periculos interlop din Spania: ”Mi-a dat 5 euro să-l pipăi la nasolie!”

manuel herrera2

Manuel Herrera Perejon (foto), unul dintre cei mai duri huligani din Spania, a fost bătut crunt, zilele trecute, la intrarea unei discoteci din Santa Cruz de Tenerife. Fan declarat al formației Betis și cu simpatii declarate neo-naziste, Herrera a fost implicat de-a lungul anilor în numeroase incidente violente. Toti inlemneau numai cand ii auzeau numele.

Dar cum orice nas isi are nasul si Manuel si l-a gasit pe al lui zilele trecute in persoana lui Gherase, un roman care munceste in constructii de peste 10 ani. Eroul nostru vroia sa se relaxeze  dupa o zi de truda si venise cu logodnicul lui, Jorje, la discoteca in care Manuel deja facea spume ca nu era lasat sa intre. Necazul cel urat a venit peste marele bataus iberic in momentul cand, mancandu-l in cwr sa faca pe durul, i-a intins 5 euro lui Gherase si i-a ordonat sa-l pipaie la organul uro-genital.

”El a crezut ca daca vin de mana cu iubitul meu poate sa-si bata joc de noi. Cand l-am auzit ”Fetito, nu-mi masezi si mie cariciul?”, am innebunit. O singura bucata i-am dat si i-au sarit dintii din gura. Acu´ cred ca zice bogdaproste ca nu l-am masat si in alta parte”, a povestit Gherasie la o conferinta de presa.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sorina-pintea-ludovic-orban

Orban l-a ars pe Ciutacu cu mandolina peste bot: ”Nu trebuie să faci ca toți dracii! Când am fost ca Pintea mi-am dus crucea cu demnitate!”

pintea refuz

Haina îl face pe om iar șpaga îl transformă imediat în pacient!