in

Tramvaiul lui Moș Crăciun, pus în circulație! Vezi programul complet!

Vrei să vezi tramvaiul lui Moș Crăciun sau să călătorești în timp ce asculți colinde? Societatea de Transport București pune la dispoziție de Sărbători, cu două tramvaie personalizate: ”Tramvaiul de poveste” și ”Tramvaiul colindelor” .

Astfel, în perioada 22 – 26 decembrie 2020, în intervalul orar 16:00 – 21:00, „Tramvaiul de Poveste”, un model de epocă din parcul STB SA, frumos ornamentat și luminat, va circula pe un traseu dedicat din centrul Capitalei. Moș Crăciun va fi prezent, iar ajutoarele sale, celebrii spiriduși, îi vor întâmpina pe toți călătorii cu voie bună, pe acordurile celor mai frumoase și vesele colinde românești și internaționale.

Cei dornici de o plimbare vor putea admira orașul la ceas de seară, când totul prinde viață prin decorațiunile și luminițele de sărbătoare. Astfel, cu toții vor putea petrece câteva momente în compania magică a lui Moș Craciun, a cărui tolbă este mereu plină de daruri pentru cei mici.

Traseul complet

„Tramvaiul de Poveste” va pleca în traseu din Piața Presei mergând pe Bulevardul Expoziției, Bulevardul Ion Mihalache, ajungând apoi în Piața Victoriei, cu întoarcere la Gara Basarab. Accesul se va face în limita locurilor disponibile, în cazul copiilor fiind permis un singur însoțitor, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Societatea de Transport București STB SA va pune la dispoziția călătorilor dezinfectant și măști de protecție.

În perioada 22-26 decembrie 2020, „Tramvaiul de Poveste” va avea 3 curse în intervalul orar 16:00-21:00, cu plecare de la terminalul Piața Presei la orele 16:00, 17:40 și 19:20, iar de la terminalul Gara Basarab la orele 16: 45, 18:25 și 20:05.

Din 27 decembrie 2020, până pe 2 ianuarie 2021, tramvaiul va avea câteva trasee speciale pentru a putea duce bucurie și lumină în toate colțurile Capitalei, astfel:

• 27 decembrie 2020 – va circula pe traseul linie 10

• 28 decembrie 2020 – va circula pe traseul Piața Victoriei – Obor – Sfântul Gheorghe

• 29 decembrie 2020 – va circula pe traseul Dudești – Mărășești – Piața Unirii

• 30 decembrie 2020 – va circula pe traseul Șura Mare – Parcul Carol – Piața Unirii

• 31 decembrie 2020 – va circula pe traseul Piața Unirii – Trafic Greu – Ghencea

• 1 ianuarie 2021 – va circula pe traseul liniei 10

• 2 ianuarie 2021 – va circula pe traseul Piața Victoriei – Obor – Sfântul Gheorghe

Programul și traseul pe care va circula”Tramvaiul colindelor”

În perioada 21 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, călătorii Liniei 1 de tramvai vor putea asculta o selecție deosebită de colinde românești.

Accesul în „Tramvaiul Colindelor” este permis tuturor călătorilor, vehiculul având un program normal de funcționare, cu oprire în toate stațiile Liniei 1.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Eduard-Novak1

El e ROMÂNUL propus de maghiari la șefia Ministerului Tineretului și Sportului! Galerie Foto

Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. Senatoarea AUR e la a treia căsătorie: ”Sunt insuportabilă și autoritară”