in , ,

Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. Senatoarea AUR e la a treia căsătorie: ”Sunt insuportabilă și autoritară”

Avocat şi senator AUR în Parlamentul României, Diana Șoșoacă a vorbit la Interviurile lui Cristoiu, despre familie, dar și de unde a preluat numele, care a devenit motive de glume în mediul online.

ANDREEA COSMA VS. DIANA ȘOȘOACĂ, SAU CUM SE TRADUCE ”EVOLUȚIA” ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi.

Mircea Badea: „Ce-aţi făcut doamna Şoşoacă?! Dacă apăreaţi topless nu era atâta tevatură”/ Șoșoacă, către Badea: „Vă pot acuza de misoginism!”

Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează. Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Mama, Alice Florescu Bleotu, este un reputat medic ginecolog, care a militat întotdeauna pentru ţară şi pentru popor. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi.

Adeverința „anti-mască” a senatoarei AUR, Diana Şoşoacă, nu este valabilă

Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, la al treilea mariaj. Cine este actualul soț al senatoarei

Diana Șoșoacă se află la a treia căsătorie și mărturisește că este insuportabilă și autoritară. Soțul ei este chimist, a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim, dar a demisionat de curând și petrece mult timp la cabinetul acesteia de avocatură pentru a se asigura că nu pățește ceva.

”Primeam amenințări și veneau la cabinet tot felul de persoane dubioase”, a explicat senatorul AUR.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Tramvaiul lui Moș Crăciun, pus în circulație! Vezi programul complet!

Nou născut, găsit într-o pungă, în faţa unui bloc din Sectorul 3