in

Tatăl Ramonei Bădescu are COVID 19. “Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufletește!” -FOTO

Ramona Bădescu trece prin momente de cumpănă. Vedeta, care este stabilită de aproape 30 de ani de zile în Italia, este acum disperată. Tatăl ei în vârstă de 89 de ani, Cristel Bădescu, a fost diagnoticat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile și acum se află internat la urgență, la Spitalului 2 Filantropia, din Craiova, la secția Cardiologie.

Având în vedere situația pandemiei, Ramona Bădescu se află acum în Italia și este deocamdată în imposibilitatea de a veni în țară, mai ales că are grijă acolo și de fiul său în vârstă de un an și două luni, micuțul Ignazio.

Vedeta este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său, ea ținând în permanență legătura cu mama sa, Liana Bădescu (85 ani) dar și cu medicii care îi îngrijesc părintele.

“Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, coronavirus, acum câteva zile. Situația lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește. Dar sper ca tata să lupte pentru că toată viața lui a fost un om de mare forță și demnitate și îmi doresc să poată să își mai țină nepotul în brațe. Sper să ne revedem cât de curând”, a mărturisit, printre lacrimi, Ramona Bădescu.

Mama vedetei, Liana Bădescu, a făcut testul însă nu a primit încă rezultatul. “Mama e acasă, ea e mai puternică, a făcut testul, încă nu i-a dat rezultatul, sperăm să fie negativ!”, a mai adăugat Ramona.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Psiholog: Cum să facem față schimbării

Mai tare decât Alina Ceușan! Cristina Ich, cel mai bun influencer în 2020 – FOTO