in ,

Tăriceanu, atac obraznic la Președinte: ”Trântorul de la Cotroceni susține niște incompetenți!”

Intrat abrupt în campanie electorală după ce s-a ”ejaculat” din propriul partid pentru a candida la Parlamentare pe listele Pro România, Călin Popescu Tăriceanu a executat o nouă intrare prin alunecare la actuala echipă guvernamentală, jignindu-l pe președintele Klaus Iohannis, cel supranumit ”trântorul de la Cotroceni” în postarea de pe facebook a ex-liderului ALDE.

”Credeți că în absența COVID-ului Orban ar fi putut să ducă la capăt vreun kilometru de autostradă? Sau 10 km de canal de irigații? Sau un spital regional? Sau o școală nouă? Nu a putut să o facă atunci când l-am pus ministru și i-am dat pe mână toți banii de care avea nevoie, cum o să poată să o facă acum când scopul acestei guvernări este doar acela de a face bani pentru partid ca să poată cumpăra voturi pentru încă un mandat?! Marea tragedie a noastră nu este COVID-ul, ci neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici susținuți cu toate puterile de trântorul solemn de la Cotroceni! Au trecut 8 luni de când a început criza de sănătate și ei se comportă ca și când ar fi început ieri! Aceleași bâlbe, același haos, același număr de paturi în spitale! Dar mai săraci cu 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat și care s-au topit!Dacă acum 8 luni puteam să le mai găsim scuze, acum nu mai putem. Așa că, dacă alegerile vor fi pe 6 decembrie, cu atât mai bine! Avem șansa să scăpăm de ei mai repede!

Marea tragedie a noastră nu este COVID-ul, ci neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici susținuți cu toate puterile de trântorul solemn de la Cotroceni! Au trecut 8 luni de când a început criza de sănătate și ei se comportă ca și când ar fi început ieri! Aceleași bâlbe, același haos, același număr de paturi în spitale! Dar mai săraci cu 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat și care s-au topit!Dacă acum 8 luni puteam să le mai găsim scuze, acum nu mai putem. Așa că, dacă alegerile vor fi pe 6 decembrie, cu atât mai bine! Avem șansa să scăpăm de ei mai repede!”, a postat Călin Popescu Tăriceanu.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Medicii de familie vor primi câte 105 lei pe caz de COVID-19 monitorizat

gumari vaslui

30% dintre vasluieni poartă galoși cu 2 numere mai mari din cauza unghiilor netăiate de la picioare!