in , ,

Sex-simbolul socialist Codrin Ștefănescu a făcut un Revelion de super-fițe la Spa-talul Obregia!

codrin stefanescu prezervativ

Ca orice pesedist care respecta valorile socialismului, indragitul Codrin Stefanescu stie sa-si traiasca viata la maxim chiar daca, dupa disparitia lui Livache, partidul l-a aruncat la haznaua istoriei. Sarbatorile si le-a petrecut la un resort de lux pe ale carei alei  poti intalni la tot pasul personalitati marcante ale omenirii. Impreuna cu Napoleon al III-lea, Imparatul Japoniei, Decebal per Scorilo si Tarzan Omul Maimuta, domnul Stefanescu s-a distrat toata noaptea cum n-a mai facut-o de la ultima internare.

La ora 24, invitatii au ciocnit cate o injectie cu spumant de piersici iar cei mai cuminti, printre care si Codrin, au avut voie sa iasa la gardul institutiei si sa ceara tigari trecatorilor de pe trotuar.

Simtand cum ii plesnesc venele capului plesuv de la atata patriotism, bravul nostru erou s-a urcat pe un stalp si a tinut un toast in amintirea hotiilor traditionale facute sub conducerea cinstitului sau amic, Dragnea Liviu Nicolae din judetul Teleorman, aflat momentan la puscarie.

„Sper ca 2020 sā aducā colegilor mei din PSD mai mult curaj! Sā luām pozitii publice de fiecare datā când vedem abuzuri. Impreunā! Pozitii clare, hotārâte si asumate! In cazul retragerii medaliei lui Adrian Nastase.

In cazul anchetei in care sunt cālcati in picioare membrii nostri din Caras, Timis si Arad. In cazul presiunilor la care sunt supusi sute de primari din partidul nostru. In cazul in care noul guvern mācelāreste, la miez de noapte, drepturile românilor asumate in programul nostru de guvernare. E obligatoriu sā facem asta!”, a urlat viteazul, dupa care a inceput sa planga cu lacrimi de scuipat in colturile gurii.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tramvai vs bmw je suis vatman

STB-ul iese în stradă! Firea, acuzată că vrea să-l dea afară pe vatmanul care a sancționat cocalarul din trafic!

Kaylen Ward

O activistă pentru mediu a strâns jumătate de milion de dolari dându-și chiloții jos pe internet! FOTO