in ,

Irinuca lui Dragnea s-a distrat în club de revelion, fără Moș, mai bine ca niciodată!

irina tanase revelion pe masa in club

Oricat de sclipitoare ar fi diamantele scumpe, ceasurile elvetiene, rochiile de fitze si masinile de lux cu care a obisnuit-o Mos Craciun din Teleorman, odata scapata de compania lui Livache, mult mai tanara lui ibovnica, Irina, a inceput sa redescopere frumusetea vietii traita de generatia ei.

Adevarul este ca, daca s-au intrerupt farmecele facute de vrajitorul pesedist cu cadouri, excursii si petreceri non-stop, usor, usor, Irinucai i s-a cam ridicat valul de pe ochi si deja este alt om.

De Revelion a fost intr-un club unde a facut show total, cum e si normal la douazeci si putin de ani, facandu-i pe cei din jurul mesei pe care a dansat sa arunce cu cocoloase de bani in ea mai ceva decat o facea ”iubi mic si basinos” cand era in libertate.

 „Dorința mea este ca în 2020 să ne amintim cu toții cine suntem și să rămânem așa, indiferent de orice ne-ar împiedica să fim liberi. Dacă simți că nu îți trăiești viața din plin, încearcă să afli ce anume sau cine îți cauzează acea senzație de sufocare”, a scris Irina, maturizata de traumele prin care a trecut alaturi de infractorul cu mustata sura.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
popa cu botezul

Doi români plecaţi să-şi petreacă Sărbătorile în Zanzibar s-au trezit vizitaţi pe plajă de popa cu botezul!

baba tanga

5 previziuni înfricoșătoare ale clarvăzătoarei Baba Tanga pentru anul 2020!