in , , ,

Senator AUR dormind în Parlament: „Eram în poziţia vishuddha chakra, activează conexiuni mintale speciale“

Sculptorul Mircea Dăneasă, senator AUR de Suceava, ar fi fost surprins dormind în Parlamentul României, în prima săptămână de mandat. Senatorul nu purta masca de protecţie.

Parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. În plus, el nu se afla la Senat, ci la Camera Deputaţilor atunci când a fost fotografiat:

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte <vishuddha chakra>. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, susține parlamentarul AUR, potrivit adevarul.ro.

„Purtarea măştii este o idioţenie”

Senatorul în vârstă de 65 de ani se află la primul mandat. El a recunoscut că nu poartă tot timpul masca de protecţie impotriva SARS-CoV-2 şi a explicat de ce.  „Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie”.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Meteo: Cum va fi vremea în ianuarie 2021? Anunț neașteptat de la ANM

A căzut în păcat, în Postul Crăciunului. O menajeră din Suceava a furat o avere din casa unui bătrân