in ,

Semne că faci abuz de anumite alimente sau băuturi. Te vor surprinde!

Abuzul de zahăr, carne roșie, vin sau carbohidrați pot schimba culoarea tenului și textura sa. Anumite tipuri de riduri dezvăluie pasiunile pentru un fel sau altul de alimente sau băuturi.

Iată 5 dintre cele mai comune semne care trădează aceste preferințe:

Riduri pronunțate între ochi, cu pete între ele, pori dilatați și piele uscată cu multe riduri fine sub ochi, pleoape căzute, riduri foarte adânci de la nas la gură și obraji uscați și roșiatici, brăzdați de riduri fine – toate acestea sunt semne ale abuzului de vin roșu. Paradoxal, cei care sunt mari consumatori de vin alb nu au trăsăturile feței modificate astfel.

Excesul de prăjeală se poate citi cu ușurință pe fețele celor care preferă să consume alimentele gătite astfel. Între semnele care trădează acest abuz se numără: ten pământiu și lucios, cu peliculă grasă, care împiedică pielea să elimine reziduurile. Renunțarea la acest abuz face oamenii să arate mai tineri, uneori și cu zeci de ani.

Și consumul în exces al produselor lactate lasă urme. Obrajii palizi, cearcănele întunecate, pleoapele umflate și coșurile concentrate pe bărbie sunt câteva dintre ele. Sunt rezultatul hormonilor prezenți în unele dintre aceste tipuri de alimente.

Umflarea feței este un rezultat al consumului excesiv de carne roșie, care, pe lângă hormonii naturali, poate conține și hormoni sintetici adăugați.

Ridurile subțiri și adânci din partea superioară a frunții pot sugera un consum excesiv de zahăr. O nuanță alb-gri a pielii, care poate fi subțire și lăsată sub ochi și pe pomeți, coșuri pe toată fața și ridurile laba-gâștei constituie indicii suplimentare.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

De câte ori pe săptămână trebuie să faci sex dacă vrei să trăieşti mai mult

usr che guevarra

Membru USR care purta un tricou cu Che Guevara, dat jos de pe liste pentru că nu a știut 5 dintre melodiile artistului!