Supărat că a rămas cu marfa nevândută, un sibian a mâncat 3 metri pătrați de șorici și a ajuns la spital!

De la an la an simbolistica sfintelor sarbatori de iarna pierde tot mai mult teren in fata consumerismului desantat. Ca urmare a cererii de produse in continua crestere, marfurile au ajuns sa formeze adevarati munti iar comerciantii nu mai stiu cum sa procedeze in fata unei concurente fara precedent.

Si in acest decembrie pietele au fost burdusite cu bucate, jucarii, brazi si pocnitori de tot felul.

Ca multi alti colegi de breasla,Vasile Cornu, din Marginimea Sibiului a ramas cu tone de preparate traditionale nevandute si a intrat in panica. Vazand cum ii bazaie mustele caltabosii si jumarile, nu i-a venit alta idee de rezolvare decat aceea de a-i urma exemplul vecinului, Ioan, care, a tocat cu drujba peste o suta de brazi nevanduti.

Suparat nevoie mare ca a muncit degeaba tot anul ca sa cresca o turma de proci, Vasile s-a apucat sa rontaie soriciul de pe taraba si, pana nu l-a terminat, nu s-a lasat. Din pacate, lacomia si-a spus cuvantul si l-a trimis de urgenta la spital in coma.

“L-am taiat ca pe porc, ca altfel nu scapa. Am scos din el sorici cat sa-ti faci doua geci de piele”, a declarat doctorul care l-a operat pe Vasile.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Medicul Mihai Craiu, despre închiderea școlilor. „Copiii mici transmit de două ori mai puțin coronavirus”

Europol: Polițist amendat pentru că a prins un infractor