in , ,

Rusia acuză România că a fost bază pentru traficul de droguri american din Afganistan!

Ofițeri din serviciile secrete americane sunt implicate în traficul de droguri din Afganistan, a acuzat Zamir Kabulov, ambasador special al Federației Ruse pentru Afganistan, în cadrul unei emisiuni a postului public Rossia 1, citat de agenția de presă KARADENIZ PRESS.

Înaltul diplomat, director al Departamentului Asia din cadrul Ministerului de Afaceri Externe de la Moscova,  a declarat că implicarea unor ofițeri ai serviciilor secrete americane în traficul de droguri este un fapt cunoscut de toată lumea din Kabul, fiind acceptat ca un fapt obișnuit de simplii cetățeni afgani.

Oficialul rus a acuzat partea americană de perpetuarea corupției în statul asiatic și de implicarea în traficul de droguri. ”Au avioane de la Kandahar, de la Bagram, care zboară peste tot fără verificări- până în Germania, Până în România. (…) Orice afgan din Kabul vă va spune, chiar și o persoană leneșă este gata să discute acest subiect”. Zamir Kabulov a mai declarat că sumele astfel obținute sunt folosite de serviciile americane pentru a cumpăra protecție din partea grupărilor insurgente care controlează o parte importantă a teritoriului afgan.

Oficialul a respins acuzațiile anterioare privind relațiile dintre partea rusă și talibani, care ar fi dus la recompensarea de către Moscova a talibanilor care atacau trupele SUA din statul asiatic. 

Până în acest moment oficialii Ministerului de Externe nu au reacționat față de acuzele ambasadorului Kabulov.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Bombă! Guvernul anunță reinstituirea carantinei și a izolării!

presedintele coronavirus2

ȘOC! Președintele a anunțat că a fost depistat ca infectat cu coronavirus!