in , ,

După masca de gură, Arafat recomandă și purtarea măștii de ochi, să nu vadă oamenii cât sunt guvernanții de incompetenți!

arafat masca ochi

După ce au impus obligativitatea purtării măștilor de nas și gură în spațiile închise, guvernanții solicită publicului ca de azi să poarte și măști pentru ochi, în special atunci când citesc presa sau urmăresc jurnalele de știri, în speranța că acest lucru va opri populația să îi vadă cât sunt de incompetenți.

Pe măsură ce România reintră în pandemie, la cote statistice pe care nu le-a înregistrat niciodată până acum, Raed Arafat a făcut din purtarea măștilor pentru ochi prioritatea numărul unu.

”Acum, când România se confruntă cu un puternic reviriment pandemic, ne confruntăm și noi, factorii responsabili de sănătatea publică, cu noi provocări. Cea mai mare provocare este aceea de a împiedica oamenii să-și dea seama cât de rău i-am fraierit în toată această perioadă, impunând măsuri doar de fațadă și nefiind în stare să oprim expansiunea coronavirusului”, a afirmat Arafat în prezența reporterilor de la Catena 3.

„În acest scop, insist că toată lumea începe să poarte o mască de ochi bună și robustă. O mască aptă să blocheze tuturor posibilitatea de a vedea statisticile și emisunile de știri legate de pandemie. Dopurile pentru urechi sunt, de asemenea, o modalitate eficientă pentru a preveni aflarea lucrurilor urâte și neadevărate  care se spune despre noi, guvernanții. Cu măști de ochi și dopuri pentru urechi, vom împiedica răspândirea convingerii oamenilor care cred că nu suntem altceva decât niște bolovani inutili și niște farseuri ordinari”, a mai spus Arafat în ultimul său briefing despre coronavirus.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
restaurant clitoris

Restaurantul ”Clitoris” din București s-a închis după ce, vreme de 2 luni, niciun bărbat nu a fost în stare să-l găsească!

covid intretinere

Un bucureștean bolnav de Covid-19 s-a trezit cu coronavirusul băgat la întreținere!