in ,

Oana Lis, dezamăgită de Crăciun: ”Nu mi-a adus Moșul nici măcar o semi – erecție!”

oana lis

Simpatica Oana Lis a intrat de o luna in febra pregatirilor de Craciun si nu a mai stiut cum sa se descurce fiindca a avut o agenda intreaga de rezolvat. Printre sarcinile cele mai importante s-a numarat si cadoul iubitului ei, Viorel, care, ca in fiecare an din ultimele trei decenii isi doreste de la Mos Craciun un dar foarte greu de gasit: ”o semi-erectie ca in zilele bune”.

Ingrijorata ca ”puiu´ mic” a dat in mintea copiilor de gradinita, dar fericita ca inca are apucaturi romantice de licean virgin, blondina a demarat inca din septembrie operatiunea ”cucule, pasare sura” si zilnic a facut toate demersurile necesare ca, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, Viorel sa simta in izmenele de pijama magia sarbatorilor.

”Am umblat numai goala prin casa de vreo doua luni, doar, doar, s-o intampla minunea. Speram ca ce n-am reusit eu de ani de zile, va rezolva Mosul intr-o noapte. Mai ales ca, Viorel, modest ca de obicei, nici n-a cerut  o erectie intreaga. Degeaba, insa. N-a fost sa fie nici anul asta”, s-a plans dezamagita, intr-un cerc de prieten, inimoasa Onuca.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
romanca sexy1

O româncă super – sexy i-a înnebunit pe americani cu performanţele sale – FOTO

minune maternitatea giulesti

Minune de Crăciun la maternitatea Giuleşti: un nou-născut a venit pe lume ţinând şpaga pentru asistente între degete! Doctorul fusese plătit de părinţi!