in , , ,

Nucleara anti Covid-19: România înfrânge pandemia cu un vaccin din Coreea!

noul vaccin anti covid barikada

Nucleara anti Covid-19: România înfrânge pandemia cu un vaccin din Coreea! Impresionată de ravagiile pe care pandemia de coronavirus le face în România, Coreea de Nord a anunțat că va dona în această lună, statului român, grație relației deosebite pe care o are cu reprezentanții grupării de forță PSD și acoliții, din Parlamentul național, câteva milioane de doze din vaccinul supranatural Poo Li Ding 2, anunță Academia Cațavencu.

Fiind practic un upgrade al faimosului Poo Li Ding 1, lansat pe piață în urmă cu 5 ani, Poo Li Ding 2 este de fapt un panaceu care ridiculizează sforțările zadarnice ale capitalismului putred: vaccinul vindecă pe loc nu numai Covidul, ci și toate bolile datorate economiei de piață, inclusiv SIDA și EBOLA. Practic (ne asigură cercetătorii nord-coreeni), nu există afecțiune, virus, maladie sau orice altceva s-o mai afla prin terminologie să nu-și găsească nașul prin utilizarea respectivului vaccin extras din ginseng.

Iată, conform prospectului, câteva dintre remarcabilele consecințe înregistrate în acest an după administrarea lui Poo Li Ding 2:

– după o singură administrare, Marele Lider Kim Jong-un n-a mai mâncat și băut nimic imediat după ocuparea funcției, fapt ce i-a permis să-și dăruiască 100% puterile sale, oricum colosale, bunăstării oamenilor muncii. Generalii apropiați lui Kim confirmă că acesta nu doarme niciodată, nici măcar după sexul principial cu tovarășele poporului;

– Poo Li Ding 2 contribuie decisiv la trecerea grelei perioade de secetă instalate în țară prin manipulările climatice ale americanilor imperialiști. Populația din zonele afectate a fost vaccinată în totalitate, evitându-se risipirea resurselor alimentare pe oameni, acestea fiind redirijate spre fermele zootehnice. În plus, nord-coreenii vaccinați cu Poo Li Ding 2 muncesc neobosit, 24/24, pentru edificarea societății comuniste multilateral însănătoșite;

– cocorii care, de obicei, plângeau încă pierderea Marelui Tovarăș Kim Ir-sen au fost tratați cu miraculosul vaccin, acum râzând în hohote precum tovarășii generali când Kim Jong-un le spune ultimul banc obscen cu Donald Trump. S-a instaurat în acest fel o stare de veselie generalizată și un climat propice muncii în bucurie (citește întreg articolul în Academia Cațavencu).

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
greseli

Topul greșelilor părintești extrem de dăunătoare pentru copii

dana budeanu amețitele și mafiotii

Dana Budeanu, despre vedetele din România: ”O ardeți ca sărăciile”. Ce a spus despre Delia și despre Andra!