in ,

Ea este cea mai sexy sportivă din lume, atleta cu 600 de mii de fani pe Instagram!

alica schmidt0

Aleasă drept cea mai sexy sportivă din lume, Alica Schmidt, alergătoare germană în cursele de 400 de metri, speră la cel puțin o medalie de aur la Olimpiada de la Tokyo din această vară, cu care să își bucure numeroșii săi fani de pe rețelele de socializare.

Nemțoaica a ajuns pentru prima dată în atenția opiniei publice ajutând Germania să ia argint în ștafeta 4×400 de metri, la Campionatele Europene U20 de atletism din urmă cu trei ani.

Ea are armate de fani fideli care țin pasul cu toate competițiile la care participă și mai ales cu cele mai recente instantanee pe Instagram, acolo unde are 624 de mii de urmăritori.

Alica a fost supranumită „Cel mai sexy sportiv din lume” de către revista australiană „Busted Coverage” și, în perspectiva de a deveni un mare nume în atletism în următorii câțiva ani, a încheiat deja un contract extrem de profitabil cu firma germană de echipament sportiv Puma.

Performanțele sportive par să fie în acest moment unica preocupare a Aliciei, care a respins deja o ofertă de a poza pentru Playboy.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus

Nebunia coronavirusului! Pacienții infectați scuipă butoanele lifturilor sau personalul medical!

sex semne

Sex Expert: 5 semne care te dau de gol la serviciu că tocmai ai avut un orgasm de zile mari!