in

Nici pentru milioane de euro n-au reușit consilierii s-o facă mai deșteaptă pe Viorica Dăncilă

Dupa anuntarea esecului de la alegerile prezidentiale, apar detalii socante despre sumele exorbitante care au fost cheltuite pentru a i se „ciopli chip inteligent” unei femei simple precum Viorica de la Videle. Numai unui singur consultant, Anton Pisaroglu, PSD datoreaza 6 milioane de euro.

Nu s-a putut calcula cate alte zeci de milioane ar fi fost necesare pentru a o invata pe matematiciana Dancila formule simple pe care, in mod normal, ar fi trebuit sa le stie daca mergea regulat la scoala primara insa tensiunea si supararea din partid sunt de nedescris.

„Dragnea te-a facut, noi te omoram”, i-ar fi transmis un greu al social democratilor bietei fapturi  cu brose scumpe in piept, constient ca fara gramada de bani bagata in cocul ei nu ar fi obtinut, saraca, nici 2%.

„Nu stiu ce o sa fac de acum inainte pentru ca mi s-a dat de inteles ca nu voi mai fi nici macar sefa femeilor si ca ma vor elimina din partid. Stiu ca nu ma va angaja nimeni asa ca voi trai pana in ziua cand voi vinde si ultimul ceas din sifonier”, a declarat Viorica cu lacrimi pe pometii proaspat siliconati.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

În apartamentele din București au apărut afișele cu ”Atenție, cad țurțuri!!

berbeceanu antena 3

Antena 3: ”Berbeceanu schimbă tot în Poliție! Mai întâi uniformele…”