in , ,

Momente cumplite pentru Rică Răducanu și soția lui. Amândoi au COVID: „Soția este intubată” – VIDEO

Rică Răducanu (74 de ani) este infectat cu noul coronavirus şi se află în prezent internat în spital. Rică Răducanu și soția lui sunt internați la Matei Balș. Partenera de viață a fostului fotbalist este în stare gravă, fiind intubată.

 Fostul sportiv a vorbit la Pro tv despre situația în care se află, explicând ce simptome a avut și în ce stare se află în prezent.

”Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta mea e mai rău. Nu stiu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnava, și mi am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.

Eram acasă, dar până la urma amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Cine vrea să fie așa ceva, le transmit sanătate la toți, să trecem cu bine prin perioada urata. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viață. Abia aștept să facem un spriț. Am niste oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauți (n.red. echipa medicală)”, a spus Rică Răducanu, de pe patul de spital, într-un interviu pentru Cătălin Măruță.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având COVID-19. Însănătoşire grabnică!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului de fotbal FC Rapid.

În vârstă de 74 de ani, Necula Răducanu, cunoscut sub numele de Rică Răducanu, a făcut parte din echipa care cucerea primul titlu din istoria clubului Rapid în 1967. El a mai jucat în cariera sa la formaţiile Sportul Studenţesc, Steaua, CSM Reşiţa, FC Baia Mare, Autobuzul Bucureşti şi Spartac Bucureşti.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tablete-pentru-elevi

1,14 milioane euro, bani europeni pentru școlile din Urziceni

Alertă de vreme severă! Rafalele de vânt vor atinge 70 km/h