in ,

Mioriticul Petre Daea nu vrea să plece de lângă vaporul cu oi răsturnat în Portul Midia!

daea vapor oi midia

Nava Queen Hind, sub pavilon Palau, s-a scufundat la numai cateva minute dupa ce se indepartase de cheu. Cei 22 de marinari de nationalitate siriana au fost salvati insa din cele 14 mii de oii care se aflau la bord, au scapat tefere numai 230. Deja oficialitatile au hotarat ca incarcatura sa fie trecuta la pierderi.

In timpul cumplitei tragedii s-a intamplat un incident de o sensibilitate iesita din comun. Cunoscut pentru atractia lui de-a dreptul ciudata fata de ovine, fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, s-a deplasat de urgenta la fata locului, facand tot posibilul sa salveze cat mai multe suflete.  Inotator desavarsit, domnul Daea, a sarit imediat in valurile marii si a adus la tarm, prin propriile forte, peste 130 de oi care, din pacate, si-au ultima suflare de cum au atins nisipul plajei.

”Nu ma pot dezlipi de locul acestei drame planetare si voi ramane aici cate zile voi mai avea de trait. Fara aceste superbe animale, viata mea nu mai are nicio logica”, a declarat Petre Daea, plangand ca un caine ciobanesc agresat de lupi.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

”Moștenirea Codruței”! Traian Băsescu anunță reluarea spectacolului DNA întrerupt in ultimii trei ani de către actorii PSD!

anamaria prodan negru piscina

Anamaria Prodan, prinsă cu un negru în piscină! ”I-am făcut lui Reghe o supriză de Black Friday!”