in , ,

Kaufland, reclamat la OPC pentru ”minciuna grosolană” din reclama cu ”Raftul lui Smiley”!

raftul lui smiley kaufland opc

De ceva timp toate emisiunile tv sunt intrerupte de un clip publicitar in care indragitul cantautor Smiley ne invita la ”raftul lui” din care putem sa ne alegem ”tot ce-i place lui Smiley”.

Dupa ce au considerat, la fata locului, prin magazinele din reteaua Kaufland, vizitand locul cu pricina, ca totul este o minciuna exagerata, sute de consumatori au asaltat Oficiul pentru Protectia Consumatorului sesizand faptul ca nu gasesc chiar adevaratele produse preferate de artist. Cea mai cautata marfa, de care se stie ca artistul este dependent, se numeste Gina Pistol, insa la rafturile lui Smiley din Kaufland produsul ori nu se găsește ori apare, in legatura cu el, doar descurajantul anunt ”stoc epuizat”.

”Il credeam ceva mai serios pe Smiley dar vad ca e facut din acelasi aluat cu manelistii: mincinos si ahtiat dupa bani. De ce nu o gasim pe Gina in raftul lui ca multi ar vrea macar sa o guste putin? Pe cine intereseaza ciorapii supraelastici, faina si bateriile de lanterna care este expuse in supermarketul ala? Asteptam sa scoata ”Patul lu´ Smiley” ca poate acolo o sa gasim cu adevarat ce ne pofteste sufletul”, s-a aratat extrem de suparat un cumparator.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gheorghe dinca criminal

Tatuajul intim al criminalului Ghorghe Dincă răstoarnă întreaga anchetă!

anamaria prodan horror 3

Anamaria Prodan, poze horror din Istanbul! Cum arată fără farduri şi fără fond de ten…