in , ,

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos: Lăsaţi, fraţilor, interpretările.. nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a transmis un mesaj despre vaccinare și i-a îndemnat pe oameni să asculte de medici.

Liderul bisericii ortodoxe de la Dunărea de Jos a spus că medicii care se vaccinează știu ce fac și cu ajutorul lor oamenii vor ieși din izolare.

Mesaj pro-vaccinare

ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, a transmis un mesaj în care le recomandă credincioșilor să lase ezitările și să asculte sfatul medicilor.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Și de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul e făcut să scoată viaţă, preotul e făcut viaţă veşnică din noi. Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare”, a transmis arhiepiscopul Dunării de Jos.

Video aici – https://www.facebook.com/watch/arhiepiscopia.dunarii.de.jos/

ÎPS Casian a mai spus că oamenilor le este frică de vaccin deoarece nu au informații. El i-a sfătuit să se informeze de la medici și preoți, dar nu și „de la persoane care nu sunt calificate în nimic”. Astfel, oamenii vor reuși să iasă din epidemie.

„Să vină copiii din nou să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare? Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a precizat ÎPS Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cea mai mare pensie din România este 78.634 de lei. Cine încasează suma uriașă

pensie nesimitita gheorghe balasoiu

Cea mai nesimțită pensie aparține unui fost șef comunist de pușcărie, și este de 79.000 lei!