in , ,

Elena Udrea, infectată cu Coronavirus! Vezi în ce stare se află.

elena-udrea-gestul-la-nas

Încă o victimă celebră a SARS-COV-2. Celebra Elena Udrea a fost infectată cu noul coronavirus.

Procesul Elenei Udrea se amână. Fostul ministru are COVID

Începutul noului an a venit cu o veste proastă pentru Elena Udrea. Fosta deputată a fost depistată pozitiv pentru Covid-19. Surse din anturajul celebrei blonde au declarat pentru WOWBIZ.ro că fosta politiciană se află într-o stare bună, chiar dacă a fost infectată cu virusul ucigaș din China. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate sau a celor apropiați Elenei Udrea, însă vom reveni cu amănunte.

Recent, Udrea a fost pusă în fața unei întrebări extrem de contorversate, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Fosta politiciană a dezvăluit că cea mai importantă persoană din viața ei, după familie, este Traian Băsescu. Elena Udrea a mărturisit că îi datorează întreaga sa carieră. În presă s-a vehiculat că cei doi ar fi avut mai mult decât o relație strictprofesională, însă blondina a încercat să pună capăt zvonurilor.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc ce a vrut să spună cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump, lumea a interpretat răspunsul meu și, după aceea concluzia a fost căa fost atât de nepotrivit răspunsul meu că mi-a părut rău că am făcut gluma. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită căam avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu , să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”,a răspuns Elena Udrea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bani de la stat

Bani de la Stat pentru români! Ce trebuie să faci ca să îi obții?

COVID-19: Închisoare de 2 ani pentru cei care nu respectă carantina