in

Ion Dichiseanu, în stare gravă la spital. Actorul a fost intubat. Medicii sunt rezervați

Actorul Ion Dichiseanu a fost dus la spital în stare gravă, sâmbătă dimineață. Actorul avea saturația de oxigen foarte mică și a avut nevoie de intubare.

Actorul Ion Dichiseanu se află în prezent internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

În momentul în care a fost preluat de ambulanță, saturația de oxigen era de 70. Medicii i-au administrat oxigen. La spital, însă, starea s-a agravat și saturația a scăzut la 60. În prezent, actorul este intubat.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu

Actorul a fost testat negativ pentru COVID-19. Potrivit noilor date furnizate despre îndrăgitul artist, medicii sunt rezervați în a spune în cât timp ar putea ieși din spital și îl țin în continuare sub strictă supraveghere medicală.

Actorul suferă de o afecţiune pulmonară gravă iar starea sa generală de sănătate este afectată şi de problemele cardiace din ultimii ani.

Pronosticul medicilor în cazul său este între mediu şi rezervat, potrivit Antena 3.

Ion Dichiseanu are o carieră de peste 50 de ani în teatru şi cinematografie. A jucat în Titanic vals (1961), Bătălia pentru Roma (1968), Aventurile lui Tom Sawyer (1968), Pistruiatul (1973), Toate pânzele sus (1977), Revanşa (1978), Burebista (1980), Trandafirul Galben (1982), Misterele Bucureştilor (1983), Triunghiul morţii (1999), Supravieţuitorul (2008).

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sosoaca

Diana Șoșoacă, senator AUR, fără mască de protecție în sala de plen: „Parlamentul este o groapă cu hiene” – VIDEO

Noul Parlament a fost validat. Ludovic Orban a fost ales președinte al Camerei Deputaților