in ,

În România s-a deschis primul muzeu de etnografie și folclor pentru nudiști!

muzeu etnografie nudisti

Socant este un cuvant prea delicat atunci cand trebuie sa descrii evenimentul cultural care a avut loc saptamana trecuta la Muzeul de Etnografie si Folclor din satul Agarbiciu, judetul Sibiu. Pentru a demonstra ca asezamantul are deschidere fata de toti iubitorii de traditii si valori ancestrale, cei din conducerea muzeului au deschis portile, in afara programului normal, pentru musafirii fara haine.

Biletele s-au vandut in numai doua ore si au sosit peste 230 de nudisti care si-au lasat vesmintele la masini. In primele minute atmosfera a fost putin delicata insa dupa ce au simtit ca arta admirata in pielea goala iti creaza emotii mult mai puternice, musafirii au apreciat experimentul in mod deosebit.

Fiind inrudit cu Muzeul Luvru din Paris, lacasul de cultura din Agarbiciu are descrierea si explicatiile pentru toate exponatele atat in limba romana cat si in franceza iar  ghizii repartizati grupurilor de nudisti fac turul in aceeasi tinuta, adica goi pusca. 

„Cultura e parte din rutina noastră zilnică, iar aceasta este o oportunitate specială. Astăzi, mentalitatea se schimbă. Nudistii depăşesc barierele, tabuurile şi mentalităţile din trecut care sunt obstructive”, a declarat George Gaman, directorul de comunicaţii a Asociaţiei Nudiştilor din Ardeal.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sandra romain sex anal

VIDEO: Străbunica ”reginei sexului anal” e româncă și a jucat în primul film porno din istorie!

O haită de pisici maidaneze a atacat și a băgat în spital o adolescentă de 16 ani din Buzău!