in ,

Florin Câțu, noul premier al României, ascunde un secret cutremurător!

florin citu

Nici nu a fost bine desemnat in functia de prim-ministru ca Florin Catu a si intrat in malaxorul tonomatelor lovite drastic la portofel odata cu intrarea in opozitie a caseriei PSD.

”Secretul rusinos pe care-l ascunde de ani de zile Florin Catu” , titreaza cu litere de-o schioapa o publicatie care prezinta faptul ca un cetatean onest al tarii are un imprumut de 300 000 de euro la banca, pe care-l plateste conform contractului, ca pe o crima odioasa care , nu se stie cum, a scapat pana acum nepedepsita de lege.

”Un premier trebuie sa aiba charisma si talent de manager care sa-i farmece pe subalternii lui, nu e suficient sa fie pregatit la cele mai prestigioase universitati din SUA”, declara nervos un ´´jurnalist´´ negru se suparare ca i-a fost incarcerat finantatorul teleormanean.

Adevarul este ca Viorica Dancila, femeiusca cu farmec cat Florin Piersic si Smiley la un loc dar cu scoala cat vacantele unui elev de clasa a treia, era mult mai potrivita in fruntea guvernului decat doctorul in finante, Catu care, cu certitudine nu va fi la fel de darnic cu vuvuzelele pesediste.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus

Coronavirus: 9 persoane izolate în Urziceni, 41 în județul Ialomița!

prostituate centura ploiesti

Prostituatele de pe centura Ploieștiului acceptă și plata în măști anti-coronavirus!