in , ,

După ce a dat gata Maratonul Arctic din Canada, Tibi Ușeriu va participa și la Maratonul Static de pe DN 1!

useriu dn1

Nici n-a apucat sa se dezmeticeasca bine dupa ce a coborat din avionul care l-a adus de la mega-maratonul artic din Canada ca Tibi Useriu a si fost bagat in priza de oficialitatile guvernamentale. Din dorinta arhicunoscuta a politicienilor de a ciupi din popularitatea unei vedete, ministrul demis al transporturilor, Lucian Bode, l-a luat de gat, l-a pupat pe obrajii degerati si l-a invitat sa participe la cel mai cunoscut test de rezistenta a nervilor, celebrul Maraton Static de pe DN1, la startul caruia care se înscriu week-end de week-end, pe distanța București – Predeal – Brașov, zeci de mii de participanți

”Nu sunt adeptul campaniilor astea false si nici nu am nevoie de promovare din partea Guvernului insa mi s-a parut o adevarata provocare propunerea domnului ministru. Aici nu sunt temperaturile ucigatoare din Canada dar, gropile de pe carosabil, nervii soferilor si stresul ucigator al asteptarii, toate pot fi de o mie de ori mai periculoase decat ce am intalnit pe traseul de acolo”, a declarat Tibi, inhamandu-se, increzator, in sanie.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
traficanti cartoane1

Rețea de români, hoți și traficanți de cartoane, destructurată la Madrid, după ce a produs un prejudiciu de peste 10 milioane de euro!

dana budeanu arcul de triumf mirese

Dana Budeanu, despre obiceiul mireselor de a poza sub Arcul de Triumf: „De ce nu sub Pasajul Basarab? Poate așa ne scapă trenu’ de amețite!”