in ,

Doi români plecaţi să-şi petreacă Sărbătorile în Zanzibar s-au trezit vizitaţi pe plajă de popa cu botezul!

popa cu botezul

Şoc pentru o familie înstărită de români, plecată să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă într-un luxos resort din Zanzibar! La doar două zile după instalare, în plin program de aerosoli pe ţărmul oceanului, oamenii au fost abordaţi de nimeni altul decât părintele paroh al bisericii bucureştene de cartier în raza căreia se aflau arondaţi conform domiciliului!

Surpriza pe care românii au avut-o la vederea preotului în misiune s-a transformat în scurt timp în disperare, la momentul la care, ulterior slujbei sumare finalizate cu tradiţionalul botez şi la fel de tradiţionala mână întinsă după ”contravaloarea serviciilor”, familiei i s-a cerut să achite şi biletele de avion ale clericului plus costurile a două nopţi de cazare.

”Anul ăsta am ales să plecăm de Sărbători din România pentru a ne putea odihni cu adevărat preţ de două – trei săptămâni. Am scăpat de petarde, am scăpat de Hruşcă, am scăpat de ursari, capre şi colindători care-ţi vârau sorcova pe vizor, dar evident că n-am putut scăpa de ochiul ager şi de mâna lungă a slujitorilor B.O.R. La anul, ne-am hotărât, plătim cât face şi petrecem Sărbătorile în baza militară americană de la Kogălniceanu. Dacă trece popa şi de santinele, şi de sârma ghimpată şi de gardurile electrice, nu ne mai rămâne decât să emigrăm în Coreea de Nord!”, au declarat românii jefuiţi pe plaja din Zanzibar.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
harta iranului

Mii de români îi cer lui Trump să învețe puțină Geografie înainte de a bombarda Iranul!

irina tanase revelion pe masa in club

Irinuca lui Dragnea s-a distrat în club de revelion, fără Moș, mai bine ca niciodată!