in

Deputatul ”Mitralieră” s-a descărcat de unul singur: ”Corlățene, din cauza ta am pierdut alegerile, amăratule!”

deputatul mitraliera titus corlatean

Nu s-a aflat nici pana in ziua de azi daca medicul Catalin Radulescu  stie unde se afla situata inima la om sau, macar, cate membre are bipedul, dar se cunoaste cu certitudine ca, din functia de deputat, nea Mitraliera l-a sustinut pana in panzele albe pe cinstitul Dragnea in lupta de ciopartire a legilor Justitiei.

Dupa ce au inceput (pentru a milioana oara) sa pozeze in modernizatorii partidului,  noii sefi ai PSD-ului, printre care si Titus Corletean, alearga cu seringa prin curtea din Kiseleff toti pacientii care, chipurile, au imbolnavit stanga democrata.

Auzindu-si numele strigat la ora de vizita, Mitraliera s-a descarcat singur pe crac , umpland-i pe cei din jur cu schije de catat.

”Ti-ai bătut joc de românii din diaspora, Corlateanule, nefăcând suficiente secţii de votare, atunci când erai un jalnic ministru de Externe. Tot din cauza ta am pierdut şi preşedenţia ţării, amărâtule. (…) Între oportunismul, laşitatea şi dezastrul făcut de tine ca ministru românilor din diaspora, aleg curajul, patriotismul şi naţionalismul. Nu o sa fii niciodată ca mine, ca Olguţa, Codrin, Teodorovici, Şerban Nicolae, Pleşoianu, Arsene, Iordache sau Grindeanu, o sa rămâi un individ mort după funcţii şi atât!” a urlat Catalin dupa care s-a intins cuminte pe pat pentru a-si primi injectia.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Dan Andrei Aldea a plecat printre sfinți ca să le cânte din Sfinx…

dana varga

Dana Varga, ex-consiliera lui Dăncilă, s-a întors la meseria de bază: vânzătoare la tarabă!