in ,

De ce (deja) nu se mai înțelege Dragnea cu Tudose

Tudose Dragnea

Nici n-a cântat de trei ori cocoșul bețivilor, ăla cu repetiție, alarmă pe model goarnă și stropeală cu apă rece, că Prim-ministrul Tudose s-a și trezit din somnul cel de moarte și i-a comunicat Prim-cocoșului PSD Dragnea că el nu răspunde la comenzi dinspre Centru și nu va aplica programul de guvernare ca găinușele ascultătoare. Ne și mirăm cum bietul pintenat teleormănean mai rezistă atâtor șocuri venite din propria ogradă, că l-a albit (pe exterior) politica mai rău decât scurtul cantonament pe cocoșelul Năstase. Consiliul Barikada s-a reunit în regim de urgență, identificând după intense (și gulerate) dezbateri cele mai probabile cauze ale actualei rupturi pesediste în cur la nivel înalt. Deci:
1. În pofida tuturor aparențelor, se pare că nu Tudose a fost cel aflat sub influența lichidelor fermentate la nominalizarea noului Prim-ministru, ci însuși Liviu Dragnea. Domnia sa tocmai fusese la un pescuit de știuci pe Dunăre, ocazie numai bună pentru un ditamai somnul după o partidă de țuică în cinstea demiterii țârului Grindeanu.
2. Voci din PSD afirmă că Tudose nu-i ceea ce pare, adică un bețiv somnolent, el dovedindu-se de-a lungul carierei sale politice un consumator șiret, care știe să-i păcălească pe comeseni și să-i bage pe toți sub masă, după ce au achitat nota de plată.
3. Imediat după învestire, Dragnea i-a prescris lui Tudose o Ordonanță de Urgență personală, impunându-i să lase brusc băutura. Tratamentul de șoc a avut rezultate devastatoare, producându-i pacientului o stare de sevraj în care a uitat scopul și durata vizitei sale pe post, inclusiv cine-i Șeful de Sală al Guvernului, respectiv dl Dragnea.
4. Câțiva parlamentari PSD mai informați susțin că Mihai Tudose este un cal troian al Serviciilor, el acționând mereu sub acoperire prin afișarea măștii unui bețiv cumsecade, pe modelul lui Iohannis când expune public aparența turistului german nimerit la Cotroceni.
5. Varianta votată majoritar în Consiliul nostru este că ambasadorul american Hans Klemm i-a servit lui Tudose, pe timpul întâlnirii personale, un whiskey de cea mai bună calitate, împreună cu un mesaj de la rafinatul Trump: ”Klaus and Codruța are the best and fuck the rest! Keep up the good work, long live DNA!” Mesaj ce l-a trezit instant pe Tudose din mahmureală, jurându-i lui Klemm că, atât timp cât va fi în Putere, nu va mai pune niciodată vodcă în gură. Așa să-i ajute Johnnie Walker!

Tudose Dragnea

Citește și Axioma lui Mihai Tudose: Vrei să stai la masă cu Dumnezeul bețivilor? Încearcă să devii întâi premierul lor…

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
protest Antena 3 de Ziua Independenței

Protest Antena 3 de Ziua Independenței! Badea și cu Gâdea au întins grătarele chiar în curtea ambasadei americane!

Cabinetul Tudose

Evaluare să fie, dar s-o știm și noi!