in ,

„Dacă faci un pas greşit, te tai”- mesajul spărgătorului băncii din Capitală – FOTO

Un bărbat a amenințat, marți dimineața, casiera unei unități bancare din sectorul 2 al Capitalei și a fugit cu 10.000 de lei. Polițiștii îl caută pe suspect.

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei.

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

Mesajul spărgătorului băncii

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui bilet pe care a scris: „Ai 10 secunde să scoţi toţi banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai.”

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului.

Foto: digi24.ro

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Chirilă, revoltat: „Urmează alegerile. Şi mulţi care au ars-o pe banii unui popor pe care l-au ţinut în întuneric, cu bună ştiinţă, vor merge în parlament”

Alarmant! Consumul de pește a scăzut de la debutul pandemie. Omega-3 întărește imunitatea