in ,

Cumpănașu îi amenință pe toți cei care i-ar fi umilit copiii: ”Dobitocilor cretini, o să vă caut și o să vă pară rău!”

cumpanasu ameninta

Inimosul detectiv particular si om de litere Sandu Cumpanasu nu-si gaseste linistea nici dupa ce medicii care se ocupa de situatia lui i-au schimbat din nou tratamentul. Surse apropiate declara ca viteazul oltean era agitat si inainte de a deveni vedeta justitiei planetare insa tristul declic s-a produs in momentul cand a vazut ca tragedia cu nepoata disparuta nu l-a ajutat sa cucereasca tronul Cotrocenilor. De atunci, unchiu´ Sandel se crede Mihai Viteazul combinat cu Sandokan Tigrul Malaeziei si, din aceasta ipostaza, nu precupeteste nici un efort pentru a ne soca cu initiativele lui spectaculoase.

Dupa ce a aflat ca la scoala copiilor sai nu toti elevii, profesorii si parintii ii impratasesc ideile progresiste, Sandel s-a deslantuit si a promis tuturor celor care-i mai umilesc familia ca le va rupe oasele si-i va distruge ”de n-o sa mai aiba nici cine sa le aprinda o lumanare la cap”.

”O singură dată dacă veți mai îndrăzni să-mi faceți copiii să se simtă prost pentru că sunt CUMPĂNAȘI, voi veni personal la fiecare dintre voi! Și nu pentru a vorbi! Vreau să se audă până la ultimul cretin de părinte care a blamat lupta mea în fața copiilor lui și ei mai departe față de copiii mei și pentru fiecare profesor! Eu îmi apăr NUMELE și COPIII cu puterea mea nu a statului, indiferent de consecințe! Ignoranți dobitoci ce sunteti! Dacă știam mai devreme, până acum vă cântați singuri psalmuri! Lichele lașe și fricoase”, a trasmis eroul de laa Dobrosloveni, Olt.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
trei romani arestati in dubai

Trei români arestaţi în Dubai după ce au aprins un grătar în tribune sărbătorind victoria Simonei Halep!

barbat fetesti lactatie

Un învățător din Fetești a vrut să-și deschidă o creșă după ce s-a trezit ca are lactație, ca gravidele!