in

Cum să ai sâni apetisanţi fără să apelezi la silicoane. Trucurile celebrităților

Soluţii simple şi eficiente pentru cele care nu sunt fane implanturi mamare.

Femeile îşi doresc sâni fermi şi sănătoşi pe tot parcursul vieţii. Dar există unele gesturi care duc la lăsarea şi pierdere elasticităţii nurilor precum: băile fierbinţi, sutienele incomode, dietele draconice şi implicit efectul yo-yo, vârsta.

Pielea extrem de sensibilă de pe sâni şi decolteu trebuie ocrotită cu multă grijă pentru a preveni apariţia cutelor, a încreţiturilor şi ridurilor. Pentru a ne păstra sânii în cea mai bună formă e nevoie să depunem puţin efort şi să ţinem cont de câteva reguli simple.

Trucuri folosite de celebrităţi

Duşurile alternative au un rol important pentru că dinamizează circulaţia sângelui şi netezesc astfel pielea. Procedeul cald-rece are un efect şi mai accentuat dacă înainte de duş vă masaţi sânii şi decolteul cu o perie moale. De asemenea, pentru întărirea ţesutului spălatul zilnic cu apă rece sau masarea zonei cu cuburi de gheaţă este ideal.

Un alt truc eficient este şi ungerea zilnică a sânilor cu bere rece. Şi masajul cu o cremă care conţină extracte de creţişoară, iederă sau ovăz este extrem de util.

Un alt truc: se aplică pe sâni şi pe decolteu un amestec de albuş bătut spumă şi puţină frişcă lichidă. Se lasă să acţioneze 15 minute, apoi se spală cu apă călduţă.

Căpşunele netezesc decolteul

Se zdrobesc 2-3 căpşune proaspete şi se amestecă cu o linguriţă de miere. Cu o pensulă groasă sau cu vârful degetelor se întinde amestecul uniform peste decolteu. Tratamentul durează o oră apoi masca se spală cu apă caldă şi câteva picături de lămâie. Procedeul trebuie aplicat o dată pe săptămână.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Rețetă: Ardei umpluți cu linte roșie

Află dacă te-ai născut cu noroc la bani! E atât de simplu! – FOTO