in ,

Coronavirus: Urziceni – 54 de cazuri, Bărbulești – 71!

urziceni

Bilanțul însumat al infectărilor cu coronavirus în municipiul Urziceni și în comuna Bărbulești a atins, în data de 6 mai, plafonul de 125 de cazuri, aproape jumătate din totalul celor 266 de îmbolnăviri înregistrate la nivel județean.

În doar 24 de ore de la ultima raportare, numărul cazurilor a crescut cu rapiditate. 71 de persoane confirmate cu SARS-COV-2 sau Covid, domiciliate în Bărbulești au fost internate în lunile martie și aprilie în unitățile spitalicești de tratare din Ialomița, București și Constanța, regimul de internare și tratament aplicându-se similar în cazul altor peste 54 de cetățeni domiciliați în municipiul Urziceni și testați pozitiv la analizele de specialitate.

Din totalul celor 125 de cazuri de infectare raportate la nivelul zilei de 6 mai, marea majoritate a celor confirmați sunt persoane de etnie romă, cu istoric în materia deplasărilor în străinătate.

De notat și faptul că, de azi, Bărbuleștiul a depășit, cu 71 de infectări, chiar și situația înregistrată în prezent la Țăndărei, oraș aflat în carantină, acolo unde numărul cazurilor este de 66.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
asistenta urziceni

Două asistente și o infirmieră, infectate la Spitalul din Urziceni! Numărul cazurilor de coronavirus în municipiu se apropie de 50!

În eterna și fascinanta Românie se moare de la consumul de spirt contrafăcut!