in ,

Coca-Cola, testată pozitiv la Covid-19. Experimentul care face înconjurul lumii – VIDEO

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe persoane care vor să demonstreze ineficiența testelor pentru coronavirus. Experții spun însă că aceste experimente arată doar rezultate fals pozitive.

Deputatul Partidului Libertății din Austria, Michael Schnedlitz, a mers joi, în Parlament, hotărât să demonstreze că o picătură de Coca Cola iese pozitivă pentru coronavirus. El a încercat astfel să arate inutilitatea testelor, însă potrivit experților, acest test este neconcludent și doar indică un rezultat fals pozitiv.

În ședința completă din Parlamentul de la Viena, Michael Schnedlitz a adus un pahar de Coca-Cola și un test. După ce a turnat o picătură pe bandă, el se asigură că rezultatul este pozitiv.

„Avem o problemă: există un caz de coronavirus în cameră”, a șoptit el, aratand rezultatul în fața oficialilor aleși. Înainte de a concluziona că aceste teste, utilizate în Austria într-o campanie de testare foarte largă pentru Covid-19, erau de fapt ineficiente. Și ar fi făcut posibilă umflarea cifrelor oamenilor pozitivi.

Vezi aici experimentul – https://fb.watch/2qMlRDw0Wj/

„Experimentul a arătat că testul pentru corona reacționează pozitiv la Coca-Cola, dar știm că acest lucru funcționează și cu alte băuturi și alimente. Zeci de milioane de euro au fost aruncate pe fereastră. Banii plătiți de populație și încasați de industria farmaceutică apropiată de Sebastian Kurz (premierul Austriei, n.r.”, a spus Schnedlitz.

Într-o filmare apărută pe rețelele de socializare, o persoană care poartă mănuși albastre pune sos de mere pe un test antigen. După scurt timp, arată la cameră că testul a ieșit pozitiv. “Sos de mere pozitiv pentru Covid-19. În mod normal, cu testele Covid, constatăm că toată lumea are Covid”, a comentat un utilizator la postare.

Ce spun cercetătorii despre rezultatele testului

Însă experții critică aceste experimente care ar fi prost făcute și spun că eficiența testelor nu poate fi pusă la îndoială.

„Ne pare rău, astfel de prezentări false sunt prostești”, a scris un angajat al unui institut de laborator pe Twitter.

„Testul constă într-un anticorp marcat cu colorant. Un anticorp este o proteină. Cola este foarte acidă, datorită acidului fosforic. Acest acid denaturează (distruge) proteina și testul arată pozitiv. Sper că am răspuns la întrebare”, a clarificat un biochimist.

„Este trist cât de ieftine se încearcă aici să creeze o stare de spirit. „Și o mică parte a populației crede atunci. Cu adevărat neglijent ”, a adăugat biochimistul.

Experții în imunologie și biochimie spun că întotdeauna condițiile de testare sunt cruciale pentru obținerea unui rezultat valid și că testele funcționează doar pentru „eșantionul pentru care au fost evaluate” .

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sosoaca

VIDEO: Senatoarea Șoșoacă, scandal și amenințări în fața DIICOT: ”Ăștia nu știu ce-i așteaptă!”

Persoanele vaccinate anti-COVID vor primi adeverințe în română și engleză. Vaccinarea începe de pe 27 decembrie