in , , ,

Chirurgul Dan Octavian Alexandrescu a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătății

dan octavian alexandrescu subsecretar de stat

Medicul chirurg Dan Octavian Alexandrescu a fost numit ieri subsecretar de stat în Ministerul Sănătății prin decizia nr. 248 a premierului Sorin Grindeanu publicată în Monitorul Oficial al României nr.180/2017.

Consilier municipal PSD și vicepreședinte al Colegiului Medicilor – Ialomița, Dan Octavian Alexandrescu este medic primar chirurg cu competență în chirurgie laparoscopică la Spitalul Municipal Urziceni din luna martie 2007.

A absolvit Facultatea de Medicină a Universității Titu Maiorescu în 1999, între 2000 și 2007 efectuându-și stagiatura și rezidențiatul la Spitalul Universitar de Urgență București.

Specializat în chirurgie colo – proctologică după un curs la unitățile universitar – medicale din Paris, Marseille și Rouen în perioada 2007-2008, doctorand în științe medicale, specialitatea Chirurgie Generală și absolvent al cursului de Management Spitalicesc la Școala Națională de Sănătate Publică și Management Sanitar, Dan Octavian Alexandrescu a fost director medical al Spitalului Municipal Urziceni în intervalul 2009– 2010, la inițiativa sa, în 2008, unitatea spitalicească a achiziționat și a pus în funcțiune o linie de laparoscopie, o premieră atât pentru Urziceni cât și pentru județ, pacienții ialomițeni putând astfel să beneficieze de condiții moderne de tratament chirurgical.

Din 2016 este vicepreședinte al Colegiului Medicilor Ialomița.

What do you think?

Written by Eugen Cismasu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
targu mures martie 1990

Târgu Mureș, martie 1990: radiografia certificatului de naștere al Serviciului Român de Informații (I)

video lia olguta

VIDEO: Lia Olguța pentru noi este Ana Pauker 2