in

„Categoric vom intra în lockdown după alegerile parlamentare”

Categoric România va intra în carantină după alegerile parlamentare, a spus, miercuri seara, la „Marius Tucă Show”, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu. Reacția lui Ciolacu vine după ce președintele Klaus Iohannis a respins această variantă.

„O să blocheze. În lockdown. Categoric România va intra în carantină după alegerile parlamentare. Nu au cum să stăpânească fenomenul. Doar nu credeți în acest plan de la Cotroceni. Eu vorbesc cu medicii și cu președinți de consilii județene și-mi spun că situația e tragică. Toate ATI-urile sunt la fund”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Nu există intenția instituirii unui lockdown

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care anunță populația că nu e nevoie de restricții suplimentare.

Citește și: Klaus Iohannis se vaccinează public împotriva COVID-19

„În acest moment nu există intenţia de a declara starea de urgenţă şi nu există intenţia instituirii unei carantine generale, deci un lockdown. Măsurile care sunt acum în vigoare au dus la o reducere a creşterii numărului de infecţii, ba chiar se poate constata o uşoară descreştere. În aceste condiţii, experţii pe care i-am consultat, inclusiv astăzi, sunt de părere că în perioada următoare nu e nevoie de noi restricţii”, a declarat Iohannis.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Klaus Iohannis se vaccinează public împotriva COVID-19

Revoltător! Ministrul Economiei: Jumătate dintre măştile de pe piaţă nu ne protejează de Covid 19