in , ,

Cât de des se dezinfectează autobuzele și tramvaiele din Capitală – FOTO

Mijloacele de transport în comun sunt o sursă de infectare cu coronavirus. Autobuzele și tramvaiele sunt locuri deosebit de favorabile pentru răspândirea SARS-CoV-2. Reprezentanții Societății de Transport București (STB) spun că depun eforturi pentru ca toate autobuzele și tramvaiele din Capitală să fie curățate zilnic, înainte de a pleaca pe traseu.

Vehiculele se dezinfectează la retragerea în unitate. Asta înseamnă o dată pe zi, din cauza faptului că la terminale nu se poate realiza operațiunea de dezinfecție. 

Mediu propice de contaminare

„Societatea de Transport București STB SA intensifică eforturile de curățare, igienizare și dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în circulație, pentru a oferi un mediu sigur de deplasare călătorilor, respectând toate măsurile de prevenire a infecției cu virusul SARS COV 2, conform prevederilor legale.

Procesul de decontaminare se efectuează zilnic, folosind substanțe care distrug virusurile (pe bază de clor) și se aplică în interiorul vehiculelor, cu ajutorul unui atomizor. Astfel, toate suprafețele cu care călătorii intră în contact sunt dezinfectate.

Totodată, pentru a menține un grad sporit de confort, este important ca fiecare călător în parte să tină cont de recomandările privind conduita socială responsabilă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Societatea de Transport București le mulţumeşte celor care au înţeles că de fiecare dintre noi depinde în ce condiţii călătorim”, spun reprezentanții.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ungurii din Transilvania, împotriva imigrării!

Problemele de sănătate se țin lanț de Andreea Bălan. Artista, operată de urgență