in

Carmen Harra a avut încă o dată dreptate:”V-am spus clar cine ajunge în turul doi”

Nu se mai mira nimeni de pe aceasta planeta cand constata ca absolut toate previziunile facute de celebra astroloaga Carmen Harra se adeveresc la virgula.

Stabilita si specializata in SUA cu multi ani in urma, doamna Harra, cu originile sale romanesti, ne face sa fim mandri ca suntem contemporani si conationali cu dansa, obligandu-ne sa ne falim cu aceasta realitate de cate ori avem ocazia.

Legat de alegerile prezidentiale din acest an, a fost singura care a prezis ceea ce nu credea nimeni. In contextul in care Iohannis era cotat cu un procent imens la ultimele sondaje, Dan Barna reprezenta speranta tuturor celor care vroiau o voce noua si curata, iar reputatul profesor Paleologu venea puternic din spate, nu prea mai erau multi votanti care sa-i dea o sansa Vioricai Dancila.

Si totusi, experimentata clarvazatoare, Carmen Harra ne-a atentionat inca de asta vara ca ne asteapta surprize de-a dreptul incredibile.

„V-am spus la toti si nu m-a crezut nimeni: in turul al doilea vor merge primii doi clasati la turul unu”, ne-a amintit dansa previziunea facuta cu atata exactitate in luna lui cuptor.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

“Frozen II / Regatul de Gheață II”, noi aventuri fantastice pentru toate vârstele

Apivita lansează Aqua Beelicious, cea mai nouă colecție de produse de hidratare inspirate de natură