in ,

VIDEO: Cărbune, primarul din Alexeni, acuzat că ar fi oferit șpagă în pui și bani!

Şedinţa Consiliului Local Alexeni a degenerat în acuzaţii grave lansate de fostul consilier liberal Vasile Alecu către primarul PSD Ion Cărbune. În prezenţa prefectului Gigi Petre, cei doi şi-au aruncat cuvinte grele şi şi-au adus acuzaţii de luare şi dare de mită!

Scandal monstru la Primăria Alexeni la şedinţa Consiliului Local în care s-a adoptat bugetul pe anul în curs. Un fost consilier PNL, al cărui mandat a încetat de drept în urma lipsei la trei ședințe consecutive ale legislativului local, fost viceprimar în trecut, l-a acuzat pe primarul social-democrat Ion Cărbune, ajuns la al şaselea mandat, că i-ar fi dat şpagă 200 lei.

Adoptarea proiectului de buget pe anul 2019 s-a lăsat cu scandal în cadrul şedinţei aleşilor locali din comuna Alexeni. Spiritele s-au încins iar unul dintre cei mai vocali consilieri din opoziţie până la momentul încetării mandatului său, liberalul Vasile Alecu, l-a acuzat pe Ion Cărbune că este primar doar pentru că dă şpagă.

Trei pui şi 200 lei pentru susţinere!

„Ai uitat când mi-aduceai trei pui acasă, tu aşa ai lucrat toată viaţă. Băi, pleşcarule, eşti un pleşcar! Ai umblat cu peşte şi le-ai dat la oameni, aşa ai ajuns primar. Primarul e un ordinar, un escroc care mi-a dat şpagă. De ce mi-ai dat şpagă, mă? M-am certat cu el jumătate de oră că nu am vrut să iau două milioane şpagă. A venit şi mi-a dat două milioane şpagă!”, a strigat către primarul Ion Cărbune fostul viceprimar al comunei Vasile Alecu.

Vizat în mod direct, primarul PSD nu a rămas dator şi a contraatacat: „De ce nu ai rămas, mă, viceprimar? Tu o să ajungi primar în locul meu peste o sută de ani. De-aia am luat şase mandate şi mai iau. Tu eşti borfaşul borfaşilor. Pe mine nici o lege din ţara românească nu mă obligă că vin la şedinţe, dacă vreau vin, dacă nu vreau nu vin, e clar?”, s-a apărat primarul Ion Cărbune.

Şeful Primăriei Alexeni nu a negat niciun moment că ar fi încercat să-i ofere mită suma de 200 lei fostului consilier Vasile Alecu şi nici că nu i-ar fi dat acestuia în trecut pui.

Prins la mijloc în scandalul demn de serialul ProTV „Las Fierbinţi”, prefectul Gigi Petre, prezent în sală, a precizat după şedinţa furtunoasă de Consiliu Local că se bucură că până la urmă două proiecte de hotărâre au fost adoptate în unanimitate de consilierii locali.

„Un fost consilier a făcut o afirmaţie că i-a dat primarul acum cinci-şase ani două milioane de lei şi i-a dat şi nişte pui… chiar nu am înţeles, nu era în obiectul şedinţei de Consiliu Local. Că i-a dat sau că i-a luat asta nu s-a înţeles… Atmosfera din Consiliu o pot numi rurală, adică se face foartă multă politică şi foarte puţină administraţie.”, a comentat prefectul de Ialomiţa.

Tensiunile sunt mari în cadrul Consiliului Local Alexeni după ce primarul Ion Cărbune şi echipa de consilieri PSD au decis să alcătuiască toate comisiile de specialitate doar cu aleşi locali fideli primarului. Consilierii PNL au fost excluşi şi nu fac parte din nicio Comisie a Consiliului Local Alexeni, lucru ce contravine legii.

What do you think?

Written by Tudor Petronel

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Liviu Cazan, achitat de Tribunalul Constanța! Nu există faptă și, implicit, nici prejudiciu!

policlinica urziceni

Medicii din Policlinica Urziceni, forțați de primarul Sava să plătească servicii de pază către o firmă impusă de către Primărie!