in ,

Carantină lângă București: rata de infectare a atins valoarea de 10 la mia de locuitori

Comunele Berceni și Clinceni din județul Ilfov intră în carantină din această seară, de la ora 22.00. Rata de infectare a atins valoarea de 10 la mia de locuitori.

Prefectura Ilfov anunță joi că pentru comuna Berceni se instituie măsura de carantină zonală. Măsura se instituie începând de joi, ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Măsurile au fost propuse ca urmare a faptului că în Berceni, județul Ilfov, rata de incidență cumulată calculată miercuri pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 10,11 la mia de locuitori. Mai exact, din populația totală de 9.395 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 95 de persoane.

De asemenea, se instituie carantina și pentru comuna Clinceni, cu satele aparținătoare Clinceni, Olteni și Ordoreanu. Măsura va intra în vigoare joi la ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile.

În Clinceni, rata de incidență cumulată calculată pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 10,03/1.000 locuitori. Din populația totală de 7.475 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare), a fost de 75 de persoane.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

PNL: Salariul mediu net va ajunge la 1.000 de euro, iar pensiiile vor crește cu 46%

Ana Maria Prodan dă detalii despre „numărul mare de bărbaţi din fotbal cu care s-a culcat”! – FOTO