in , ,

Ana Maria Prodan dă detalii despre „numărul mare de bărbaţi din fotbal cu care s-a culcat”! – FOTO

Când un om se evidențiază cu anumite calități și are succes este imposibil să nu apară cârcotași care să-l muște de cur pe cu totul alte aspecte. Când omul de succes este femeie, să te ții, nenică: curg bârfele mai repede că apa Niagarei, în special cele din zona ”cu câți și pe cât s-a culcat”.

Ana Măria Prodan a demonstrat că în cele mai multe activități pe care le-a întreprins, a făcut performanță. Are bani, este celebră, își permite orice moft așa că nu e de mirare că, bărbații care nu au reușit să o egaleze, au scapăt la povestiri picante exact ca vulpea care n-a ajuns la struguri.

„Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. 90% din bărbații din fotbal încearcă să se culce cu mine. S-a spus că am fost combinată cu Ioan Nicolae de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași, cu Rica Răducanu și chiar cu David Beckam de la Anglia. Ca fată sănătoasă, crescută la țară, normal că m-au atras mulți dintre frumoșii cu care am lucrat, dar niciodată nu am amestecat bisnisul cu coțcăiala”, a declarat Anamaria, cu toată sinceritatea, așa cum o știm toți.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Carantină lângă București: rata de infectare a atins valoarea de 10 la mia de locuitori

Confucius, pentru noi, e Tony Poptămaş 2! – FOTO