in , ,

Brigitte a lui Pastramă îl regretă pe Năstase: „Ilie mă freca şi de şapte ori pe noapte”

brigitte pastrama ilie nastase

Plecata pe un nou drum in viata, in compania barbatului fatal Florin Pastrama, fosta domnisoara Brigitte Sfat le multumeste si acum producatorilor de la ”Ferma” pentru sansa pe care ia-u dat-o pentru a-si gasi adevarata jumatate.

La fel de recunoscatori sunt si telespectatorii PRO TV-ului care, timp de mai multe saptamani, s-au putut delecta cu golaniile si prostiile pe care Brigitte le-a ”comis”.

Chiar daca, se știe, cam toate emisiunile de televiziune se desfasoara dupa un anumit scenariu care, pentru a evita surprizele neplacute, trebuie respectat cu strictete si care, pentru a asigura o audienta sporita, este adesea condimentat cu vorbe si actiuni mai putin ortodoxe, in cazul formatului de la ”Ferma”, pentru bazaconiile emise de Bigitte Sfat, cu certitudine nu a existat script, deoarece ea era oricand capabila sa le zica spontan, din mintea si experienta ei personala.

Cel mai bun exemplu a fost editia in care frumoasa femeie zamislita din anvelope de tractor, s-a laudat ca sta foarte bine la capitolul sex. ”Asta de acum este destul de obsedat, facem sex si de doua ori pe zi. De Ilie ce sa mai zic? Armasar 100 %, doar ca avea doua picioare. Ma rog, trei, cu ala mare din mijloc. Intr-o noapte m-a frecat, mosu´, de sapte ori si mai putea de cateva ori da´ a trebuit sa plec eu pana intr-un loc”, a povestit ea cu delicatete, imbujorandu-se pana-n varful botoxului.

Morosanu, colegul ei de emisiune si sportiv de performanta, a ramas socat cand a auzit ca exista asa ceva pe planeta noastra. ”Pai, in cazul asta, mie ar trebui sa mi se spuna ”Moarta din Carpati” .Auzi, dar dupa atata sex, Nastase nu mai moare? Daca Brigitte se lauda cu cotarceli de 7 ore, toti barbatii o sa fuga de ea si ea o sa ajunga sa se dezmierde cu caii, ca Maria Tereza”, s-a speriat verbal Morosanu.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
cristina topescu ultima fotografie

Ultima fotografie! Apoi Cristina Țopescu a plecat puțin, ca sa le ia interviuri sfinților…

lumanare vagin gwyneth paltrow

Lumânările cu mirosul vaginului actriței Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă!