in , ,

Bombă! Pesedistul Cătălin Rădulescu cere să fie interzise cifrele arabe în școli!

catalin radulescu

Mereu surprinzătorul Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră” din pricina pasiunii sale pentru Kalașnicoave și episoade imaginare cu pac – pac, deja celebru pentru ieșirile sale de Bălăceanca, gen ” Dați în cap, violați că de azi ăsta e trendul în România” sau ”pensionarii și studenții să dea banii înapoi”, coace sub frizura-i subțire, de vară, o nouă idee năstrușnică: o lege prin care, românii, patrioți, să revină la scrierea cu cifre romane, cifrele arabe urmând să nu mai fie predate în școli și grădinițe începând cu anul școlar viitor, anunță Academia Cațavencu.

Propunerea deja a stârnit vii reacții pe rețelele de socializare, românii stricându-se de râs sau sunând în corpore la 112 pentru a-i trimite parlamentarului PSD, pe cap, băieții cu halate de la ”Numărul 9”.

Savant cum îl știm, ”Mitralieră” a pledat recent în favoarea ideii sale, la televiziunile de partid și de stat, extrem de convingător pentru medicii responsabili cu diagnostice pe la ”Obregia”.

”Dacă nu rupem pisica o să dispărem ca națiune. Nu vedeți că, de secole, expansiunea asta arabă ne pervertește, ne pătrunde în adeneu? Noi, românii, putem da un semnal la nivel mondial. Ce are civilizaţia noastră în comun cu animalele astea care au ajuns dintr-un accident genetic în postură bipedă? Ce legătură se poate crea între un om modern şi un arab care îşi consideră nevasta doar o maşină vie de făcut copii şi se străduieşte să-şi ia cât mai multe asemenea maşini în garaj? Lașitatea noastră ar fi strigătoare la cer dacă i-am tot critica pe ciuhapi că vin și declară război Europei folosindu-se de sabie, arc şi săgeţi, de arme automate, computere, iPhone-uri şi alte creaţii diavoleşti, dar le-am tolera în continuare influențele, precum cifrele arabe, ce ne strică viitorul nației, copiii, încă din fragedă pruncie, de pe băncile școlilor!”, a declarat Cătălin Rădulescu.

(Citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
samsung-galaxy-fold-27

Samsung 13 şi Samsung 14 au fost lansate în plin sezon estival la Mall Vitan!

coronavirus primaria urziceni

Două funcționare ale Primăriei Urziceni, infectate cu coronavirus!