in

Black Friday în pregătire: B.O.R anunță gratuități la acatiste, medicii – reduceri considerabile la șpăgi!

pf daniel

Black Friday a reușit să devină un eveniment care, în ciuda controverselor și a problemelor, a crescut el singur în mod considerabil vânzările pe întreaga piață a serviciilor de consum. Dincolo de graficele de vânzări, Black Friday a fost adoptat rapid în România și ca urmare a beneficiilor de marketing pe care le aduce promovarea ofertelor în această perioadă.

Preafericitul  Daniel, fură black startul!

Așa cum ne-a obișnuit, C.E.O-ul B.O.R, Patriarhul Daniel a găsit o rețetă câștigătoare pentru instituția pe care o conduce și la acest final de noiembrie. Patriarhia devansează în 2019 data oficială a Black Friday-ului, lansându-și ofertele începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, de Sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului.

În zi de dezlegare la pofte a creștinilor aflați în post, și sub sloganul ”Nicio casă fără pește!”, Patriarhia anunță reduceri masive la dimensiunea produselor alimentare ce pot fi cumpărate de la economatele și ghișeele B.O.R, enoriașii urmând să primească, în schimbul unui kilogram de macrou achitat fără bon fiscal, un kilogram de hamsie fără cap. În aceeași notă, lumânările ce se vor comercializa de miercuri în biserici vor costa la fel, însă nu vor mai avea lungimea de 20 de centimetri, ci doar de 12.

Cele mai atrăgătoare oferte ale B.O.R în perioada de Black Friday sunt cele aferente acatistelor și înmormântărilor, acolo unde reducerile sunt de 100%! Facilitățile se acordă, însă, în baza unor taloane de reduceri a căror activare va fi realizată de către reprezentanții clerului după achitarea unor taxe speciale: 200 de lei pentru talonul de acatist gratuit și 1000 de lei pentru talonul de înmormântare gratuită!

De Black Friday doctorii iau doar cu o mână, iar datul îl lasă în grija lui Dumnezeu!

Medicii au anunțat și ei că pregătesc o serie de reduceri, atât la nivel de costuri cât și în portofoliul de servicii medicale oferite de spitalele de stat. În primul rând, șpaga la doctor va fi redusă cu 50% în zilele de Black Friday. Medicii români estimează că numărul pacienților se va dubla, chiar tripla de Black Friday. “Mulți români nu vin la doctor pentru că sunt prea săraci, nu au bani să-și plătească atențiile către doctori, medicamentele, seringile, oxigenul ș.a.. Sperăm că-i vom atrage cu oferta noastră. Chiar dacă atenția va fi mai mică vom câștiga mai mult pentru că vor veni mai mulți”, ne-a declarat Sorin Borfescu, managerul spitalului ”Sfântul Șpilimon” din Capitală.

Pe lângă șpaga redusă, pacienții care calcă pragul spitalelor de Black Friday pot beneficia și de bonusări nesperate la nivelul serviciilor medicale. Astfel, în această perioadă, în unitățile spitalicești poți plăti pentru rezecția apendicelui, primind ca bonus și transplantarea rinichiului tău sănătos către un alt pacient aflat la ananghie, ori poți achita contravaloarea unei banale operații de hernie, la care, bărbat fiind, primești automat și o intervenție de reducere a lungimii organului tău sexual.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
anaf

Fiscul angajează sute de tineri, fără examen: află ce şanse ai să devii inspector ANAF!

sanatate

5 metode neobișnuite pentru a-ți asigura o sănătate de fier!